Orvostudományi karra milyen érettségi tantárgyak közül lehet választani?
Figyelt kérdés
Úgy értem h a választott tárgyamnak bioszt, kémiát v fizikát kell választani? Vagy melyik kettőt? És hogy ha emeltezni szeretnék, akkor az nem számít, ha történelemből csinálnám? :D köszönöm2009. nov. 12. 23:04
1/7 anonim válasza:
Nem, bioszból kell emeltezned és fizika vagy kémia közép vagy emelt. Szóval a biosz kötelező emelt szinten plusz még valamelyik a kettő közül.
2/7 anonim válasza:
Orvosira alap az emelt biosz, annál csak nehezebb lesz (egy doga gyakran nehezebb, mint bioszból leérettségizni), ha már ezt se szereted, akkor az orvosit meg pláne nem fogod.
3/7 anonim válasza:
Nem olyan vészes az emelt szintű biosz! Az igaz, hogy sokszor egy dolgozat jóval nehezebb, mint egy érettségi! Szóval, ha nem fűlik a fogad az emelt szintű bioszhoz, akkor hagyd az orvosit!
4/7 A kérdező kommentje:
oks :) köszönöm. de szeretem a bioszt meg a fizikát, azért is tetszene az orvosi. csak eddig töris vonalon voltam :)
2009. nov. 13. 09:30
5/7 anonim válasza:
Ha jól tudom 2010-től kötelező lesz az emelt biosz orvosira. Bár ez majd a felvin fog kiderülni, ha elindul ez új felvételi időszak. Ha viszont kötelező az emelt, akkor nem kapsz érte +40 pontot...
6/7 anonim válasza:
De, megkapja érte a plusz pontot. (ez tuti, ismerősöm megkérdezte az OM-től). Az is igaz, h kötelező lesz egy emelt szintű. De h bioszból lesz kötelező, vagy lehet választani h a három tárgy közül melyik legyen emelt, az már kérdéses. Majd ha kijön a tájékoztató, akkor lesz bizti:D De sztem az lenne a logikus, ha a jelentkező döntené el, h a három tárgy közül melyikből tesz emeltet. Mellékesen megjegyzem, az egyetemen a kémiával jobban jársz, mint a fizikával:) De ha a fizika jobban megy, akkor majd ott összeszeded magad kémiából:D
7/7 A kérdező kommentje:
hm.. :) köszönöm a válaszotokat :)
2009. nov. 15. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!