Mennyi ideig érvényes így az érettségi?
Figyelt kérdés
Tavalyelőtt érettségiztem esti tagozaton . Kivéve matekból és történelemből mert azokból év végén nem sikerült átmenni.A munka miatt az évismétlést választottam és, hogy inkább a maradék két tantárgyból jövőre érettségizek.
Viszont szeptemberben nem tudtam elkezdeni szintén a munka miatt és kimaradt az az év.Idén szeptemberben ugyan ez volt a helyzet.Meddig érvényes így az érettségim azokból a tantárgyakból, amikből leérettségiztem sikeresen ?
2013. okt. 24. 15:48
1/2 anonim válasza:
Örökké, csak jól őrizd meg a törzslapkivonatot, amit kaptál. Akár 10 év múlva is folytathatod.
2/2 anonim válasza:
Azért legalább a törit megpróbálhattad volna-
Hogy ne maradjon egyszerre túl sok letudnivaló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!