Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen hatásos puskázási...

Milyen hatásos puskázási módszert ismertek? Melyik válik be leginkább? (középiskolában)

Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 14:25
1 2
 11/15 baranyai bruno válasza:
20%
Írd rá a karodra, vagy Írd be a mobilba!
2013. okt. 24. 19:43
 12/15 Krill válasza:
100%

HA te vized a papírt, akkor annak az aljára apróbetűvel felírni visszahajtani.

Tenyered, vagy más testrészedre felírni, amit könnyen el tudsz rejteni, viszont ettől nehéz megszabulni.

Plexi tollba belerakni apró betűvel kinyomtatva, és valami színes mintába elrejteve. A Magyar királyokat és évszámaikat kérte állandóan a töri tanár. Én viszon képtelen vagyok számokat megjegyezni. Ez a toll mindig nálam volt a kis betűk csak közelről látszanak, akár a tanár orra előtt is hagyhatod, főleg ha kicsit rosszabb a látása.

De alapvetően a puska akkor jó ha tanulsz hozzá, és csak emlékeztetőket, 1-1 konkrétumot tartalmaz.

Nekem volt olyan tanárom aki azt mondta lehet puskát használni, könyvet mindent...aki nem tanult azzal sem tudja megoldani a feladatot :)

2013. okt. 26. 08:19
 13/15 gungasam ***** válasza:
86%
Megírod először rendes füzetlapra jól olvashatóan,lehetőleg kevés helyesírási hibával.Azután lemásolod precízen kisebb betűkkel kisebb papírra.Végül egészen lekicsinyíted valamely jól elrejtett cuccra amit a dolgozatírás vagy írásbeli vizsga alatt majd nézegethetsz óvatosan.Legeslegvégül az egészet otthon hagyod és abból írsz ami megmaradt az agyadban. Ha nem maradt semmi ott akkor hagyd abba az iskolát.
2013. okt. 26. 15:43
 14/15 anonim válasza:
22%
Heló.! Én úgy szoktam hogy óra előtt amit csináltam kis puskát és a puska lap egyik oldalára irtam direkt hogy óra előtt celluxal rátudjam ragasztani a tenyeremre úgy hogy a kezem másik oldala is cellux-os legyen..a tanár úgysem veszi észre hogy látszódik e a cellux mert a pulcsim ujját ráhúzom..ez az egyik módszer..a másik az hogy otthon csinálj minipuskát és a sáladra amit holnap suliban felfogsz venni annak a belsejébe rakd a puskát és vard oda otthon..és mikor suliban felveszed simán kitudod nézni..van még egy másik módszer ami közismert..a puskatoll..papírírószer boltban lehet venni és van rajta egy bigyuszka amit kikell húzni és kijön vele együtt a kihúzhatós kis papírka..de szerintem ezt teis ismered szóval ezt nem folytatom....van még az a módszer amikor a baseball sapkád vagy swag sapkád vagy nemtudom hogyhívják ő sapkádnak a napvédő része alá a kis félkör rész alá otthon odaragasztod a kis puskát..sajnos nállunk nemlehet az órán sapka..de csak leírtam mert lehet hogy nállatok lehet..én most az összes módszeremet leírom amit hatásosnak gondolok..van még amikor valamiyen tárgy lehet az asztalon pl üdítő vagy ilyesmi..nállunk dolgozatírás közben nemlehet ilyesmi csak ceruza/toll,tolltartó és a doga..de ha lehet ücsi vagy ilyesmi akkor otthol simán ráragaszthatod az ücsidre de úgy hogy ne legyen feltűnő..ez is egy jó módszer..pl én multkor a radíromra ragasztottamrá cellux-al a minipuskámat és észre se vette a tanárom...volt amikor a tolltartómban lévő színes mini vonalzóm egyik oldalára ragasztottamtörióra volt és írtunk,és a vonalzót épp hogy az az oldala látszódott ki a henger alakú tolltartómbol..tehát ezse rossz megoldás...barinőm úgy szokta hogy dolgozat előtt a kicsi puskára ráül és mikor a tanár nemfigyel,mondjuk nekünk járkálni szokott midneggy na akkor ő szétnyitja a lábait és szépen leolvassa...ha lány vagy akkor csinálhatod azt is hogy a jó hosszú körmödre vagy műkörmödre, végony ecsetű körömlakkal otthon ráírod magadnak az évszámokat vagy épp azt amit nemtudsz..ésmessziről nemis feltűnő és még szép is..de ezt vékonyan fogó alkoholos filcel is meglehet csinálni hogy ráírod a körmödre és körömzselével vagy átlátszó körömlakkal fixáld hogy ne kenődjön majd el..a tenyérre irkálós nemjó mer tazis csak úgy tartósabb ha dolgozat írós óra előtti szünetben ráírod a tenyeredre tollal vagy filcel de ez nem al egjobb mert szétfog folyni hiszen izzad a tenyerünk....hát ennyi lenne a legjobb puskzási módszereim...12/L :D
2013. nov. 18. 14:33
 15/15 anonim ***** válasza:
en ugy szoktam, hogy egy fel A/5-os lapot osszehajtok kis teglalappa. mindket oldalara irok, ha nem fer, akkor athajtom a masik oldalra, es beteszem a tolltartomba. ha jon a tanar csak behuzom a cipzart.:D
2014. febr. 23. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!