Milyen hatásos puskázási módszert ismertek? Melyik válik be leginkább? (középiskolában)
HA te vized a papírt, akkor annak az aljára apróbetűvel felírni visszahajtani.
Tenyered, vagy más testrészedre felírni, amit könnyen el tudsz rejteni, viszont ettől nehéz megszabulni.
Plexi tollba belerakni apró betűvel kinyomtatva, és valami színes mintába elrejteve. A Magyar királyokat és évszámaikat kérte állandóan a töri tanár. Én viszon képtelen vagyok számokat megjegyezni. Ez a toll mindig nálam volt a kis betűk csak közelről látszanak, akár a tanár orra előtt is hagyhatod, főleg ha kicsit rosszabb a látása.
De alapvetően a puska akkor jó ha tanulsz hozzá, és csak emlékeztetőket, 1-1 konkrétumot tartalmaz.
Nekem volt olyan tanárom aki azt mondta lehet puskát használni, könyvet mindent...aki nem tanult azzal sem tudja megoldani a feladatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!