Milyen hatásos puskázási módszert ismertek? Melyik válik be leginkább? (középiskolában)
Normális helyen nem lehet semmi az asztalon a dolgozaton és az íróeszközön kívül.
Amúgy meg nem akarok én senkinek rosszat, le is lehet pontozni, akkor is igazam lesz, a legjobb a saját fejedből puskázni. Tanulni kell.
A padtársam anno tudott szürke kartonpapírból készült újrahasznosított tollakat szerezni az apja munkahelyéről. 3-4 ilyen tollra remekül elfért egy egész leckényi kémiai képlet vagy akármi. A legdurvább az volt, amikor dolgozatírás közben odajött a tanár megnézni, hogy miket írt addig a srác, majd elkérte a tollat (azt hittük, hogy lebukott), fogta és belejavított vele a dolgozatba, hogy erre figyeljen oda, mert nem teljesen jó. Szóval úgy sem vette észre, hogy a kezében tartotta a tollat. (Vagy észrevette, de nem lett következménye.)
Nálam meg az vált be, hogy totál nem érdekelt, hogy lebukok-e, és felírtam A/4-es lapra a puskát és kitettem a padra azt is. De olyan is volt, hogy füzetet vagy nyitott könyvet tettem ki. Én magam lepődtem meg a legjobban, hogy hányszor nem szólt érte a tanár. Ha meg szólt, akkor sem úgy, mint ha észrevette volna, hogy csalni próbálok titokban, hanem csak mondta, hogy tegyem el. Jellemzően akkorra elég sok mindent ki tudtam már írni. Azt hiszem, ez olyan mértékű pofátlanság volt, amit már nem puskázásként kezeltek, hanem sokszor csak mosolyogtak a módszeren.
Szerintem nem az a gáz, hogy puskázol, vagy hogy azt akarsz...mindenki csinálta...
De az már nagyobb hogy annyi kreativitás nincs benned hogy ezt megcsináld...ehhez ész is kellene, mert ha tényleg csak 1-2 unalmas tárgyról lenne szó akkor oké...de hogy magadtól se menjen...na ez GÁZ
Egyébként 1000 meg 1 módja van hogyan lehet csinálni de amúgy is tanár függő szóval tökmindegy mi mit mondunk ha úgysem ismerjük a tanárt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!