Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen programozási nyelvet...

Milyen programozási nyelvet tudnék megtanulni?

Figyelt kérdés

Teljesen egyedül szeretnek megtanulni itthon egy programozási nyelvet(C++, Java, PHP) csak nem tudom, hogy melyiket rei meg és melyiket tudnám itthon megtanulni?!Mindenkeppen ilyen területen akarok elhelyezkedni (persze szeretnek egyetemet is végezni, de jó lenne, ha itthon el tudnám kezdeni és egy kicsit szokni!)

Remélem tudtok segíteni!Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 20. 11:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Igazából teljesen mindegy, nincsenek akkora különbségek nyelvek közt, bármelyiket meg lehet tanulni az e fajta nyelvek közül.

Szerintem a legtöbb helyen (de BME-n biztos és talán ELTE-n is) C-vel kezdenek.

Abban előnye van a C-nek, hogy eleinte talán kevesebb olyan dolgot kell lenyelned, amit csak ha már érted valamenyire a programozást fogsz tényleg megérteni.

Szerintem JAVA és C az, amivel nem lehet félrenyúlni, mert jól fog jönni az ismeretük.

2013. okt. 20. 11:49
 2/2 Tom Benko ***** válasza:
Java. Igen egyszerű nyelv, csodálatos dokumentációval.
2014. jan. 4. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!