Felvételiző 8. -osok! Ki tervezi úgy, hogy a pécsi Nagy Lajos, Babits, Leőwey vagy Janus gimnáziumok egyikébe fog járni?
Fel szeretném kutatni a lehetséges leendő osztálytársaimat :D
elsősorban akik angol, általános vagy humán tagozatra jelentkeznének :)
Hello! Lehet , egy kicsit későn írok..DE én is most felvételizek és nagyon gondolkodom a Babits-on és a Leőwey-n! Első benyomások: Babits: Nyílt napon ment a sablon szöveg!(szerintem)kicsit gyorsan lezavarták! Bemutató óra: 15 perc be sem fértünk egy terembe, kimentünk a folyosóra a tanár felállt egy székre és beszélt.....senki nem hallott semmit....
Leőwey: mindenki tök jó fej volt:D, az angol bemutató óra király volt:) első látásra megfogott.. pedig nagyon mondják a sok drogost, alkoholistát...remélem nem így van mert szerintem itt fogom az angolt ELSŐ helyre megjelölni.. Én is várom a válaszokat! És remélem felvesznek téged is és engem is! Sok sikert!
Enyhén szólva későn írok ide...
Nade, megkérdezhetem hogy ki hova jutott be?:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!