Jó lenne nekem itt? Folyamatosan aggódom, hogy mi lesz a jövőben. Itt akarok maradni a lakóhelyemen és ide akarok járni egyetemre, de félek, hogy itt nem viszem semmire. Te hogy vagy vele?
Rám jött a továbbtanulási láz. Mindenféleképpen a Miskolci egyetemre szeretnék menni, mert közel van a lakóhelyemhez és lakhatok anyáékkal. Pesten is erősen gondolkodok, de nem akarok odamenni, nem akarok kolis lenni... Albérletre ilyenekre meg nincs pénz.. Miskolcra szeretnék, de folyton arra gondolok, hogy ha itt maradok, itt ragadok, nem lesznek barátaim, nem találom meg a szerelmem és nem lesz itt semmi. Pesten biztos zajlana az életem, de utána ott is ragadnék, és azt nem szeretném. Irigy vagyok azokra, akik csak úgy eltudnak menni, élnek és buliznak, jól érzik magukat, de én erre nem vagyok képes! :( Szakra ugyanarra jelentkeznék. (Az nem kérdés, hogy felvennének-e, jól tanulok, és mindent megteszek a jó érettségiért és jegyekért, már van 2 nyelvvizsgám is, meg nyertem pontot oktv-n is, úgyhogy ez nem kérdés, de nem vagyok egoista, csak próbálok pozitívan gondolni erre, különben ezen is naphosszakat aggódnék... :( )
Te hogy vagy vele? Ha vidéki vagy, a lakóhelyedtől legközelebb lévő egyetemen/fősulin tanulsz, vagy Pestre költöztél? Hogy érzed magad? Mit gondolsz erről, amit írtam?
Köszi, hogy eddig válaszoltatok!
Angol tanárnak mennék! De az igazi álmom a pszichológia, ami viszont Pesten van, Miskolcon nem. Tényleg jobb lenne elszakadni ettől a környéktől, mert már nagyon durva néha ami itt van.
Szerintem választom Pestet és megteszek mindent, hogy felvegyenek pszichológiára, angol emeltem megvan, biosz emeltet megcsinálom (fakon vagyok), aztán meglátjuk! Addig még úgyis van két év, csak valahogy most jött rám az aggódás... :D
Köszi a válaszokat, sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!