Ha gépészmérnök szeretnék lenni, GAMF vagy Óbudai Egyetem?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a GAMF elég gyakorlatias (ugye duális képzés), de onnan lehet, hogy a Mercin kívül máshova nem tudnék menni. Ötletek, vélemények ?2013. okt. 15. 17:38
1/8 anonim válasza:
Én a GAMF-ra biztos nem mennék. Ha csak e kettő közül lehet választani, akkor egyértelműen ÓE!
2/8 anonim válasza:
Előző válaszoló nem ért hozzá. Én Gamfos vagyok és elég jó suli. Büszke vagyok rá ,hogy az lehetek mehettem volna még akár a BME-re is.... de ezt választottam. Elég neves versenyekbe ott vannak szép helyezéssel a Gamfos diákok gondolok itt Kefo Motorsport,Eco Marathon,Pneumobil...
Ha ez nem elég itt egy videó és egy cikk
Remélem tudtam segíteni. Ha kérdésed van írj!
6/8 anonim válasza:
Első válaszoló volt a 3. is ? Mit tudsz amit én nem? H érted h nem értesz hozzá?
7/8 anonim válasza:
Beszéljenek helyettem a számok...
8/8 anonim válasza:
Sziasztok!
Sajnos a weblink már nem elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!