Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemen kikerülhető a...

Egyetemen kikerülhető a rendszeres találkozás?

Figyelt kérdés
van két osztálytársam. az egyik minden ok nélkül utál engem, bunkózik állandóan, ezért én sem kedvelem. a másikkal barátnők voltunk, de megromlott a kapcsolat, már nem is nagyon beszélünk, csak ha muszáj. meg akarok tőlük szabadulni, viszont ugyanarra az egyetemre, ugyanarra a szakra fogjuk beadni a jelentkezésünket. mennyit fogunk így találkozni? kezdhetek új életet nélkülük? sokat fogom még bámulni őket? 18/L
2013. okt. 13. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Kicsit segítene hogy kb hány fős szakról van szó. Én kb 500 emberrel járok egy szakra, az ismerősöket is folyton keresni kell. Ez nyilván más egy 20fős szakon.
2013. okt. 13. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:
100 fős
2013. okt. 13. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Fogod látni őket elég sokat, de nem kell melléjük ülnöd stb..
2013. okt. 14. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!