Egyetemen kikerülhető a rendszeres találkozás?
Figyelt kérdés
van két osztálytársam. az egyik minden ok nélkül utál engem, bunkózik állandóan, ezért én sem kedvelem. a másikkal barátnők voltunk, de megromlott a kapcsolat, már nem is nagyon beszélünk, csak ha muszáj. meg akarok tőlük szabadulni, viszont ugyanarra az egyetemre, ugyanarra a szakra fogjuk beadni a jelentkezésünket. mennyit fogunk így találkozni? kezdhetek új életet nélkülük? sokat fogom még bámulni őket? 18/L2013. okt. 13. 20:01
1/3 anonim válasza:
Kicsit segítene hogy kb hány fős szakról van szó. Én kb 500 emberrel járok egy szakra, az ismerősöket is folyton keresni kell. Ez nyilván más egy 20fős szakon.
2/3 A kérdező kommentje:
100 fős
2013. okt. 13. 20:37
3/3 anonim válasza:
Fogod látni őket elég sokat, de nem kell melléjük ülnöd stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!