Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Emelt szintű biológia érettség...

Emelt szintű biológia érettségi fakt nélkül?

Figyelt kérdés
idén (11.-ben) vettem fel a biosz faktot, mert kell az emelt szintű biosz érettségi a továbbtanuláshoz. de nagyon nehéz, erősen romlanak a jegyeim, pedig alapórán jó vagyok. leadjam? vagy anélkül sikertelen lesz az érettségim?
2013. okt. 13. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze, ha egybe kérdezik tőled amit 1 hónap alatt nehéznek találtál, biztosan sokkal egyszerűbb lesz.
2013. okt. 13. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod teljesíteni a faktos követelményeket, hogy akarod teljesíteni az érettségi követelményeit?
2013. okt. 13. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
én most végzősként vettem fel, és amit múltévi anyagot kérdeztek mikor felvettem faktnak, négyes lett (embertan, augusztus második felében készültem rá). Azóta is ebben a hónapban négyes vagyok, szóval lehet, hogy a tanulási módszereddel van baj, mert amúgy nem nehéz
2013. okt. 13. 21:30
 4/11 anonim válasza:
a bioszhoz főként segg kell, ismételni,ismételni óráról órára tanulni.. és sokat olvasni a témáról,figyelni az órákon,feladatokat oldani a tipikus bioszos feladatok pl. összetett választás meg stb. ezekre jó lenne rágyúrni
2013. okt. 13. 23:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Este válaszoltam erre a kérdésre, aztán meg biológiadolgozattal álmodtam, pedig már majdnem 30 éve nem kellett írnom. Na de fel is ébredtem, ahogy egy lidérces álomból szokás. :-)
2013. okt. 14. 06:50
 6/11 anonim válasza:
én is idén vettem fel a biosz faktot. igaz, hogy kell rá időt szánni bőven, de egyébként nem nehéz. nemtudom nektek h tanítják, nekünk van külön könyv faktra, meg kapunk 1 jegyzetet a tanártól néha, amiben minden fontos dolog benne van, és abból már a könyves rész 3negyedét megtanulod. egyébként panemsulis biológia könyvünk van, ha érdekel. meg ha nem kaptok jegyzetet, akk olvasd el amit feladtak é abból jegyzetelj, és úgy tanulj. nekem ez így könnyű. és ne add fel még az elején, sok sikert.:)
2013. okt. 16. 21:44
 7/11 A kérdező kommentje:
utolsó: nekünk nincs könyvünk, csak alapórára :/ jegyzetelünk, nem kapunk, mi írjuk
2013. okt. 17. 15:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Suli/város könyvtárában csak ki lehet venni a bioszos könyveket
2013. okt. 17. 18:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Én faktos voltam, de úgy érzem fakt nélkül is simán megcsináltam volna. :)

Leginkább az összefüggéseket kell érteni...

Magamból indulok ki.^^ Nekem az emelt bioszom nagyon jó lett és büszke vagyok rá nagyon =)

2013. okt. 23. 14:41
 10/11 anonim ***** válasza:
^előző vagyok, elfelejtettem, hogy mozaikból tanultam, és ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor napi szinten 50-100 feladatot megcsinálsz. nagyon sok bioszos gyakorló van, ami nagy segtséget nyújt
2013. okt. 23. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!