Milyen irányú továbbtanulást ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A reál tantárgyakkal nemigen vagyok jóban, igazából amit úgy elképzeltem hogy óvónő lennék, de erről a család igen hamar le is beszélt, miszerint "Kitűnő tanuló nehogy "csak" óvónő legyen" meg hogy "Ha bezár az óvoda akkor aztán sehol semmi" . Szociológia szakot ajánlottak, de azt hallottam azzal sem olyan egyszerű ám elhelyezkedni. Tehát mit tudnátok ajánlani?2013. okt. 12. 23:11
1/2 anonim válasza:
Ez hülyeség! Óvónőnek lenni most tök jó, nem hallottátok, hogy be fogják vezetni jövőre, hogy minden 3 évét betöltött gyereknek óvodába kell mennie? Ebből következik, hogy rengeteg óvónőre lesz szükség, gondolom magasabb fizetéssel is. Nem fog bezárni az óvoda, a szüleidnek nincs igazuk, arról nem is beszélve, hogy az óvónőket nem kell lenézni, nem olyan pofonegyszerű elvégezni azt a sulit, úgy tudom ők is tanulnak pszichológiát, és gondolom sok más, nehezebb tantárgyat is. Szóval ha az szeretnél lenni, ne gátoljon meg a szüleid véleménye.:)
2/2 anonim válasza:
Hát az óvónők fizetése nem a legjobb a világon, de az tény, hogy szép szakma. Mondjuk nem tudom, hogy ezzel mennyire könnyű elhelyezkedni, szerintem elég nehéz lehet.
A szociológiát azonnal felejtsd el, most megmondom, hogy sose lenne vele munkád. Gondolom nem vagytok milliárdosok, nem hobbiból végeznéd el az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!