Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti járnátok egy ilyen gimnáziu...

Ti járnátok egy ilyen gimnáziumba?

Figyelt kérdés

Több éve járok ebbe a gimnáziumba (a nevét nem mondom meg, mert nem a neve lenne a lényeg). Azóta számos olyan probléma előjött, ami, hogy is fogalmazzak nem épp a legjobb arra nézve, hogy többszörös kitűnő bizonyítvánnyal választottam (mert akkor még nem tudtam, hogy milyen is valójában).

Ilyen dolgok történnek például:

- az osztály 'elűzi' a jó tanulókat, mert szerintük a jó tanulók, ha tanulni szeretnének válasszanak másik gimnáziumot (ezt a bukott és 2-es diákok jelentették ki)

- szinte minden órán olyan nagy a hangzavar, hogy én a második padban ülők (előről) és nem hallom, amit a tanár éppenséggel nekem magyaráz

- néhány személy olyat meg mer tenni, hogy kiugrik az ablakon, az osztálytársa alól kihúzza a széket, úgy, hogy az a fejét szinte betöri

- a portás/biztonsági őr számítógépes játékot játszik és videójátékozik, mialatt a tanáriból nagyobb mennyiségű pénzt lopnak el diákok a tanároktól óra alatt

- a tanár az órán a nemi életéről tart előadást

- az igazgató tesz az egészre, nem törődik vele, ha szólnak neki, ezt válaszolja: "Én nem tudok ezzel semmit tenni"

Még egyszer hozzátenném, hogy egy gimnáziumról van szó!!!

2013. okt. 11. 19:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Valóban jó tanuló voltam és még vagyok most is, épp ezért akar az osztály elküldeni", mert szerintük a jó tanulók, ha tanulni szeretnének válasszanak másik gimnáziumot"
2013. okt. 13. 13:45
 12/13 anonim válasza:

Gimiben 1-es 2-es tanulók?

Nekem ez a sztori sántít...

2013. nov. 8. 18:15
 13/13 A kérdező kommentje:

Pedig valóban ilyen tanulmányi eredményű diákok is vannak itt. Csak ez épp év közben derült ki, hogy még néhol az általános iskolai anyagot sem tudják. Így a jegyeiknek nagy része 1-es és 2-es.

Amúgy ez a gimnázium vidéken van, talán ezért is érthető, hogy ilyeneket is felvettek ide...

2013. nov. 8. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!