A 8. -os felvételi az milyen? (mármint ugye aki gimnáziumba, szakközépbe megy az a felvételi) Annyit tudok, hogy magyarból kell és matekból. Többet nem. Még csak 7. -es vagyok de azért már érdekel. Köszönöm előre!
Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 17:14
1/7 anonim válasza:
Beültök,kapsz 1 matek feladatsort,megoldod,utána megkapjátok a magyart,megoldjátok és mentek haza.
Nem kell parázni amúgy. Olyasmi mint 1 nagyobb témazáró. Nem vészes. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) De kb, milyen kérdések vannak? És amúgy 1-8.-as anyagból?:oo
2013. okt. 3. 17:18
3/7 anonim válasza:
A matek az úgy körülbelül a 7-8-as anyag szintjén van, nem vészes, megvannak a típusfeladatok, ha azokat tudod, hogy hogyan kell megoldani, nagyon rossz már nem lehet. A magyarban főleg készségeket mérnek, és csak kisebb részben elméleti tudást, a nagy része szövegértés, fogalmazás, hasonlók.
4/7 anonim válasza:
Jaja. :)
A magyarnak kb a 10-20% csak a nyelvtani rész,a többi szövegértés,fogalmazás,stb.
A matek meg olyan 6-7-8.os anyag.Százalék számítás,szöveges feladat,ilyesmi.Annyira már nem emlékszem a matekra. ^^
De nem vészes.Én nagyon paráztam tőle anno,utána meg úgy jöttem haza h "Ettől féltem? Emiatt paráztam annyira? Basszus...:D" :D
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, nagyon szépen köszönöm:)) Azért én ilyen izgulós vagyok, már az érettségin is aggódok. najó azért azon még nm az még messze van:)) még egyszer köszi.
2013. okt. 3. 17:26
6/7 anonim válasza:
Az interneten meg lehet találni az előző évek feladatsorait, megoldókulccsal, azokon gyakorolhatsz! :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. okt. 6. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!