Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki segítene nekem abban,...

Valaki segítene nekem abban, hogy mely iskolák segítségével juthatok el "Hollywood"-ba?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a filmezés világa és úgy döntöttem így 14 évesen, hogy ezzel szeretnék foglalkozni viszont az iskolák terén nem vagyok valami okos, hogy milyen iskola hol merre van milyen követelmények... ehez kérnék segítséget egyébként úgy tervezem, hogy ki szeretnék menni Amerikába ha végeztem az iskolákkal mert a vágyam az, hogy Hollywood-ban dolgozzak méghozzá talán rendezőként de még nem tudom, hogy melyik "kasztot" választom mert van egy pár ami tetszik... úgyhogy aki esetleg magyar és ott dolgozik, vagy tudna nekem segíteni, abban, hogy milyen iskolákat végezzek el akkor kérem az írjon!

2013. okt. 11. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
:D
2013. okt. 11. 17:17
 2/5 A kérdező kommentje:
légyszíves, normális választ kérnék
2013. okt. 11. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocs, de ilyen kérdésre nem lehet normális választ adni. Ez nem úgy megy, hogy kijársz egy iskolát, aztán tárt karokkal várnak odakinn.

Ha rendező akarsz lenni, akkor legyél az. Itthon. Aztán ha sok pénzed, kapcsolatod és szerencséd van, akkor talán Hollywoodba is kijuthatsz.

2013. okt. 11. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezen a kérdésen jót nevettem :D
2013. okt. 12. 20:36
 5/5 A kérdező kommentje:
na látjátok ezért márt megérte amúgy egy értelmes válasz az egyik komment leszűréséből: figyelj ez nem így megy először végezz el egy gimit aztán meg mondjuk menj el egy média egyetemre és utána legyél Magyarországon valaki aztán ha már van pénzed vannak ismerőseid és még mindig Amerikában akarsz dolgozni akkor talán már sikerülni fog ez a vágyad. Ha pedig esetleg gimi után vagy előbb a családotok elköltözik külföldre abban sajnos nem tudok segíteni... hajrá ne add fel az álmaidat! én úgy gondolom, hogy ez egy korrekt és alapos nem bántó célzású értelmes válasz és segítőkész nem pedig bántó és lehangoló és ezért nem teszek már nagyon fel kérdéseket mert az ilyen emberektől hányingerem van már bocs...
2013. okt. 13. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!