Orvosi egyetem alatt lehetetlen gyereket szülni és nevelni apuka és nagymama segítségével?
Meg lehet oldani, de akkor már nem hiszem, hogy 5-ös lennél :D De szerintem nem kéne levelezősre menni, az orvosin nagyon fontos a gyakorlati rész! Amúgy szociológusok elemzései alapján is a nőknek az egyetemi évek alatt lenne érdemes szülni, mert:
1. huszonévesen a legalkalmasabb a testük a szülésre,
2. így nincs azzal baj, hogy: ,,na most végeztem 25 évesen, de még dolgoznom kéne egy pár évet, hogy el tudjak menni GYES-re...
3. így tudják építeni a karrierjüket.
Tehát nyugodj meg, nem csinálsz hülyeséget ;) Én is orvosira szeretnék járni, de én nem szeretnék szülni egyetem alatt, mert
1. a szüleim nyiregyen laknak, én Pesten tanulnék, és nem akarok olyan anya lenni, aki csak "kihordta" a gyereket é nem törődik vele (persze, ha Pesten laknának, elgondolkodnék rajta)
2. nekem az álmom Anglia vagy Amerika (amelyik sikerül), és nem hiszen, hogy egy gyereket cipelve a hátamon majd felvesznek. Így is nehéz a kijutás.
3. Külföldi társat szeretnék. Már csak azért is, mert így a társadalom is jobban befogadna, személyesen átvenném a szokásaikat, a kultúrájukat. És ha már külföldi férj, akkor legyen tőle a gyerek, ez természetes :)
Persze ez csak az én tervem :D Ahány ember, annyi féle :) Mindenesetre sok sikert!
18/L
Levelezős orvosi? Olyan nincs is bakker.
Nem lehetetlen, csak nem egyszerű.
Bnőm mesélte, hogy a keresztanyja vagy vmi rokona kettő is szült egyetem alatt. Nyáron szült mindkétszer, szeptemberben már a suliban volt, apuci (vagy nem tudom ki) meg otthon maradt GYES-en.
De azért ált. a gyerekcsinálás sem úgy megy, hogy "nah akarok egy gyereket, holnap szexelünk együtt apuval, aztán 9 hónap múlva szülök".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!