1, ha kül. Vegyiszerek élettani hatásai, és azopkkal való kísérletezgetés érdekel a vegyészmérnöki kar vagy a kémiai a jobb? 2. , igaz hogy a vegyészmérnökit szinte lehetetlen elvégezni, és kb zseninek kell lenni hozzá? )
1. Ehhez élelmiszervegyésznek kell lenned, a vegyészmérnökit válaszd hozzá, a a kémiával csak elméleti vegyésznek mehetsz, semmi gyakorlatt oldalra nem jó.
2. Ha érted a kémiát és szorgalmas vagy, akkor nem nehezebb, mint minden más mérnöki kar (mármint BME-n vagy hasonló komolyabb helyen, nem ilyen-olyan föiskolácskákon), de hülyéknek nem fog sikerülni.
Az ilyet, hogy csak zsenik tudják elvégezni, azok terjesztik, akik túl hülyék vagy túl lusták voltak rednesen tanulni. Ha csak zseniknek sikerülhetne, akkor nem lenne ilyen kar, mert zseni elég kevés van MO-on.
1. A vegyészmérnökit mondanám én is (esetleg megemlíteném a biomérnökit, ami közel azonos).
2. Nem igaz. Én is vegyészmérnöknek tanulok a BME-n, és hidd el, hogy nem vagyok zseni, és nincs vele bajom. :)
"1. Ehhez élelmiszervegyésznek kell lenned, a vegyészmérnökit válaszd hozzá, a a kémiával csak elméleti vegyésznek mehetsz, semmi gyakorlatt oldalra nem jó. "
Ember, azt sem tudod, mi az az elméleti kémikus, inkább ne ossz tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!