A munkaügyiből akkor is vissza hívnak ha nem kerülsz be a tanfolyamra?
Akkor is vissza szoktak.
A kiválasztás egy hosszú folyamat a munkaügyin belül. Általán az ilyen tanfolyamokat több közeli városból összeszedett embereknek rendezik, iylenkor minden város munkaügyi központja kap néhány helyet amit szétoszthat, aztán adogatják egmyásnak ha nincs elég helyük XD
Mondjuk hozzátartozik hogy ha nem vettek fel csak jóval később hívnak vissza, mert fenntartják a lehetősséget, hogy még esetleg bekerülhetsz ha valaki mégse akarna elmenni.
A helyedben felhívnám a tanfolyam szervezéséért felelős személyt, mármint nem a munkaügyi központost, hanem a tanfolyamot szervező iskola, vagy cég emberét (rajta van a neve vagy a jelentkezési papírodon, vagy a tájékoztatón). Ők lelkiismeretesebben kezelik az ügyet, végülis ezen kívül nincs millió más dolga... szerintem :D
Feleslegesen jár a pofám és a kérdésre nem válaszolok bocsi :D
A lényeg: 1 hétnél még ne aggódj, 2-nél viszont már nagyon gyanús hogy sikerült-e, minden esetben fel fognak hívni, de ha érdeklődsz, az nem árthat az ügyednek.
Szia.
Nagyon köszönöm a választ. Próbáltam már hívni őket csak nem vették fel, de talán majd később lehet,hogy most ebédelnek. Még egyszer köszi a választ, egy kicsit megnyugodtam,hogy talán van még esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!