Orvos vagy gyógyszerész?
Hát én gyógyszerész -hallgató vagyok , úgyhogy csak erről tudok nyilatkozni. Nagyon nehéz , rengeteget kell tanulni , nagyon sok zh-t írunk , szinte minden nap reggeltől estig óráink vannak , nincs időnk semmi másra , minden pillanatot elvesz a tanulás , rengeteg kitartás, és hatalmas akaraterő kell hozzá. Jah a kémia megy ezerrel, heti 12 kémia órám van. De amúgy nagyon szeretem , nagyon örülök , hogy ezt választottam . Mivel mást el se tudtam volna képzelni magamnak , gyerekkorom óta ez volt az álmom.
Amúgy , hogy mondjak valamit az orvosiról is , leírom , hogy én miért nem akartam soha sem orvos lenni. Tanulnak hat évig , és megszerzik az általános orvosi diplomájukat , amivel ugyebár még semmit sem ér. Utána következnek nekik azok a bizonyos "rezidens " évek . Majd még vár rájuk a szakosodás. Szakosodnak valamilyen szakorvossá ami eltart 5-6 vagy még több évig.Gyógyszerész-diplomával pedig öt év után már dolgozhatsz is nem kevés pénzért. :D Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!