Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Meg lehet írni a kémia és...

Meg lehet írni a kémia és biosz emeltet egyszerre?

Figyelt kérdés
Egy átlagos képességű(kémiából 4-es, biológiából 5-ös) tanuló meg tudja írni az emelt szintű kémia és biológia érettségit 50%-ra, ha tanul rá? Idén érettségizek és félek hogy nem fog sikerülni..

2013. aug. 30. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az idei kémia nagyon húzós volt, legjobb kémiás osztálytársam is csak 43 %-osra tudta megírni...
2013. aug. 30. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jársz faktra és sokat készülsz mindkettőre, akkor lehet.
2013. aug. 30. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Remélem meglehet, mert én is ezzel próbálkoznék(igaz kémia 5-össel, de attól még nem tartom magam nagy lángésznek belőle, sőt! ).... Mindenesetre az 1. válaszoló nem volt valami bátorító :-) Mondjuk jobb ha felkészülünk a legrosszabbra :( A régebbi érettségiket oldogassad meg javítsd ki magadnak az útmutató alapján és számolj %-ot, így nagyjából képben leszel a jelenlegi tudásoddal :)

Sok sikert!

2013. aug. 30. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg lehet, bár nem könnyű. Bioszból is és kémiából is kitűnő voltam, de érettségi előtt még nagyon sokat ismételtem. A biosz 85, a kémia 72% lett. Sajnos duplázással ez idén kevés volt állatorvosira..:S Most ősszel a kémiát ismét megírom. El se tudom mondani mennyivel könnyebb egy emelt szintűre koncentrálni és csak arra készülni. Én azt tanácsolom azoknak, akiknek még nem késő, tehát most kezdik a 11-et, hogy tanulják nagyon a kémiát akkor és szánják rá a nyarat, azalatt a két hónap alatt tökéletesen fel lehet készülni a kémia emeltre, de még ott van a szeptember is és próbálják meg előrehozottan a kémia emeltet. Utána még marad 6 hónap a bioszra, ami bővel elég, ha előtte is tanuljátok rendesen. Így sokkal könnyebb lesz jobb százalékokat elérni.
2013. aug. 30. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem simán, én meg sok csoporttársam is egyszerre tettük le, a kémiát idén tényleg elrontották páran (persze azért lett 90+%os is, meg sok 60-80 :)), de amúgy 50%-ot nem nehéz elérni.

Csak az a fontos, hogy ne utolsó pillanatban akarj tanulni, mert a két írásbeli egymás utáni nap van, és nem biztos hogy a biosz után lesz erőd még tanulni másnapra, ill. a szóbelik is lehetnek közel egymáshoz. De ha rendesen készülsz, tuti nem lesz gond.

2013. aug. 31. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát amikor egyszerre csináltam 50 körüliek lettek, utána nekifutottam külön és mindkettő 70-80% lett.
2013. szept. 3. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!