Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki tanul tavoktatasban a...

Triny kérdése:

Valaki tanul tavoktatasban a kreszre az E-titanon keresztul?

Figyelt kérdés
Most fogok vizsgazni, es nem tudom, hogy tok ugyanaz a rendszer lesz-e a vizsgan, mint amit most tanulok. Az E-titanon van probavizsga, es az iskola tulajat megkerdeztem, ugyanez lesz-e majd a vizsgan. O meg azt mondta, ugyanez a tipus, 55 kerdes. De engem az erdekelne, hogy total ugyanigy fog-e kinezni, ugyanezekkel a kerdesekkel es kepekkel? Koszonom a segitseget!
2013. okt. 7. 15:06
 1/4 anonim válasza:

szia

17 éves vagyok,1 hónapja vizsgáztam le KRESZ-ből és én is az E-Titan-on tanultam..ugyanez a típus lesz, viszont másfajta képek lesznek, egy kép se egyezik meg az E-Titan-ossal, és másfajta felépítésű, viszont ugyanezekkel a kérdésekkel, van pár olyan, amit nem tartalmaz az online KRESZ, de ne izgulj, sikerülni fog, én is nagyon féltem, de egyszerű..

2013. okt. 7. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Kicsit meg szokták variálni
2013. okt. 7. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Tényleg nem különösebben nehéz
2013. okt. 7. 15:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, kicsit megnyugodtam. Igazabol eleg jol megy, pedig a masfel eves fiammal a nyakamon, a kistesoval a pocakban tanulok :-) Szoval nem konnyu, de igyekszem. 1 het es kiderul.
2013. okt. 8. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!