Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Így lesz esélyem bennmaradni...

Így lesz esélyem bennmaradni a szakon?

Figyelt kérdés

Gimnazista vagyok, végzős évemben, eljött a döntés ideje, hogy hová akarok menni tovább. Több lehetőséget is kitaláltam. Ami a leginkább tetszik, és majd felnőttként szeretnék foglalkozni, az a logisztika, közlekedés. BME-n és SZTE-n van is ilyen szak. Na de, ami a probléma, hogy ide matek, fizika és infó kell, én sajnos pedig törifaktos vagyok, persze matekot tanulok és infóból akarok érettségizni. Félek, hogy ha bejutok, akkor belegebedek ezekbe a tantárgyakba, nem azért mert hülye vagyok, hanem mert nem tanultam pl fizikát gimibe elég komolyan, azt is már elfelejtettem. kérdésem tehát az, hogy ha felvesznek, órákra bejárok és igyekszem tanulni normálisan, akkor azért meg lehet ezt még csinálni így is?

18/F

2013. okt. 1. 17:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Tanulj fizikát, próbálj meg faktra bejutni. Informatika érettségi fölösleges (és hatalmas röhej). Pontban lehet jobban jössz ki infoval, csak a titkárnői tudás semmire sem jó.
2013. okt. 1. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!