Tapasztalatszerzés. De HOL?
Üdv Nektek!
Én egy 21 éves srác vagyok.
Nemrég fejeztem be a tanulmányaimat,és mint sok sorstársam,én se kaptam állást sehol.
Angliában élő rokonom szerint kint elég sok babér terem a szakmunkásoknak,így elhatároztam hogy megcsinálom a CNC gépkezelő/eszterga tanfolyamot ( nem kis pénz)
Viszont minden álláshirdetésnél ( legyen az külföldi,vagy hazai) az van kikötve hogy elvárt gyakorlat : 4-5 év... jobb esetben 2-3.
Megértem! Én se bíznék rá több milliós eszközállomást egy zöldfülűre ... de a pályakezdő CNC hol tud releváns szakmai tapasztalatot szerezni ???
Előre is köszönöm a nagylelkű válaszokat! :)
James
Hello!
Ahol én dolgozom valószínűleg a kevés ellenpélda egyike.
Minden évben vannak tanulók gyakorlaton nálunk. Ha lehetőség van rá és jól teljesítenek, akkor a vizsga után általában felveszik őket.Én egy ismerősöm által kerültem a céghez úgy hogy gépésztechnikusként nagyon kevés cnc tapasztalattal vágtam bele.Nekik nagyon kellett az ember, de túl sok pént nem akartak fizetni. Nekem kellett a munka és elvállaltam. Olyan 160 netto a fizum Mazak megmunkáló központon egyedi gyártásban. Ritka kivétel, de van ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!