Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen jó fizető állást...

Milyen jó fizető állást szakmát tudtok?

Figyelt kérdés

Pl:Orvos , ügyvéd

Mennyit keres?

2009. nov. 7. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
20%

Terrorista, bankrabló

ui: hülye kérdésre, hülye választ fogsz hallani

2009. nov. 7. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
gépészmérnök
2009. nov. 7. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
miért hiszi mindenki, hogy az orvos jól keres? minimálbérért dolgozik, max akkor van több lóvéja, ha maszekol, külföldieket kezel szabadidejében. ügyvéd sem keres többet, max az amerikai filmekben
2009. nov. 7. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Az előbbitől kérdezném, akkor mit is érdemes tanulni? Gyakorlatilag akkor ebben az országban teljesen mindegy? Semmi sem jó?
2009. nov. 7. 20:35
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Egy jólképzett szakmunkás (pl: lakatos) kereshet simán két, két és félszer annyit nettóban mint egy negyven éve praktizáló orvos. Ez van.
2009. nov. 7. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Jó és ha lányról van szó? Akkor merre?
2009. nov. 7. 22:53
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha lányról van szó, akkor pl. call girl... :(

Ez van.

2009. nov. 8. 01:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Az előző válaszadónak üzenem, hogy én komolyan kérdeztem de te komolytalan dolgot írtál! Azt gondoltam tényleg tudsz valami "okosságot".
2009. nov. 8. 09:52
 9/10 anonim ***** válasza:

vállalatigazgató, bankár, bróker

ne is kérdezd hogy ők mennyit keresnek, mert senki se tudja kiszámolni XD

2009. nov. 8. 14:34
 10/10 anonim ***** válasza:
A 9.52-es vagyok! Barátnőm fiókigazgató egy bankfióknál. Évek óta nem kapott jutalmat mert a külföldi bank viszi a nyereséget. A fővárosi kollegái kb. kétszer annyit kapnak mint ő. Állandóan ideges, jó ha nem kap agyvérzést rövid időn belül. Folyamatosan úton van és fejtágításokon vesz részt. Újból és újból vizsgázniuk kell. Arról nem is beszélve, hogy tele van a puttonya avval, hogy milyen megkülönböztetés van férfi és nő között. Sokkal többet kell ugyanazért az asztalra letennie mint egy pasinak.
2009. nov. 8. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!