Érettségi utáni lehetőségek egyetem helyett?
Most vagyok 11.es, jövőre leérettségizem (alap tantárgyak, választott nyelv angol, és a plussz egy a média)
Édesapám és Édesanyám is azt szeretné, ha egy egyetemre mennék tovább ezután, viszont fogalmam sincs, hogy melyikre, hogyan...
Arra is gondoltam, hogy egyetem helyett nincs-e tanfolyam, ami megtanít egy szakmát, amivel esetleg még el is tudnék helyezkedni?
vagy esetleg van-e olyan egyetem, ami nem a hűdedrága kategória, amivel megyek valamire?
mert pl nem igen akarnék orvosira menni (példának okáért), vagy jogira.
tudnátok tanácsot adni, hogy mit kezdjek az életemmel?
szakma szempontjából bőven elég egy olyan dolog, amiből egyedül meg tudok élni (aszexuális vagyok, így nem is fogok párkapcsolatban élni)
kérném azokat, akik kötekedni akarnak, ne tegyék!
a többieknek meg köszönöm a választ!
Ne legyél szemtelen, ilyenekről senki sem írt!
Finoman körbejártuk neked mik lehetnek és hogy mennyi mindenre van példa és ellenpélda. Veszekedés meg végképp nem volt, vélemény és tapasztalati különbségek azonban lehetnek, attól hogy a másik válaszolót megszólítjuk még a te kérdésedre válasz a válasz. Én meg megkérlek ezt tartsd tiszteletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!