Nagyon szeretem a lovakat, imádok lovagolni, és imádok a lovak közvetlen közelében tartózkodni. Egy igazi lóbolond vagyok. Biztos vagyok benne már most, hogy felnőtt koromban is a lovakkal szeretnék foglalkozni. Ti milyen lovas munkákat ismertek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 15:29
2/4 TündésMia válasza:
Szia! Attól függ milyen stílusú munkát szeretnél. Ha csak lovakkal szeretnél dolgozni, lehetsz akár zsoké, istálló vezető... Ha pedig lovakkal és emberekkel egyszerre akkor lehetsz edző, vagy lovas terapeuta. A legutóbbihoz kicsit sokat kell tanulni és elhivatottság is kell hozzá, de ha ez mind megvan akkor ez lehet álmaid munkája. Bármihez is kezdesz sok sikert és sok örömet kívánok hozzá.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)) 2.válaszoló: köszi,én is remélem,hogy sikerülni fog amit eltervezek:)
2013. okt. 1. 16:55
4/4 A kérdező kommentje:
Lovasoktató:vannak olyan fősulik, amik 8. után vesznek fel embereket?
2013. nov. 24. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!