Milyen felkészülést ajánlotok gépészmérnök szakra?
Figyelt kérdés
Helló!
Jövő szeptemberben akarok gépészmérnöknek jelentkezni levelezőn. Egyáltalán, érdemes levelezőn csinálni? Gondolom matek és fizika kellenek hozzá. Jelenleg informatikus vagyok, de váltani akarok és...programok amiket nézegessek vagy valamilyen szakirodalom a rajzoláshoz?
2013. szept. 22. 19:23
1/4 anonim válasza:
Egész pontosan melyik egyetemre vagy föiskolára jelentkezel? Mindenhol más a követelmény de van anit mindenhol elvárnak. Pontos, tiszta rajzok, határidöre beadva stb.
2/4 anonim válasza:
Nézd át azt az anyagot, amit pl. oktatnak a
Gépészeti SZKI-kban- Meg ugye matek, fizika
legyen jeles
3/4 A kérdező kommentje:
Debreceni egyetemre akarok menni.
2013. szept. 25. 19:03
4/4 anonim válasza:
küldd a fizikát, s matekot, h legyen egy kis rálátásod a dolgokra. Am nem épül annyira nagyon sok ezekre, amennyire én is gondoltam eleinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!