Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki, aki OKJ-s ápolónak...

Valaki, aki OKJ-s ápolónak tanult/tanul tud segíteni?

Figyelt kérdés

Az ápoló szakmán gondolkozom és azon belül is a Okj-sen, ezért szeretnék beszélgetni valakivel akinek vannak erről tapasztalatai, véleménye.

Köszönöm :)

2013. szept. 20. 20:09
 1/1 Baga Edit válasza:
Szia! Én szoc gondozónak és âpolónak tanulok! Tanulni kell a Német nyelvtant szociàl politikàt belgyógyàszatot és az anatómiât!!! Ês még ezen fellül!!!! Kicsit necces de meg éri!!! Nem bântam meg! Havonta kappom az ösztön díjjat! Meg vizsgànâl ha sikerül hanem 187-ezret kapok az oktatàsi centrumtól! Az az a munka ügy âl mindent! Havi 77-800-ft. Ha ott hagyom 466-ezret fissza kell fizetnem! Imâdom mert ezvolt az àlmom hogy betegeket gyógyítsak! Imâdom a gyakszit is mert úgy vagyok fel öltözve mint egy doki;-)
2014. máj. 18. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!