Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi az a hasznos szakma, ami...

Ameoland kérdése:

Mi az a hasznos szakma, ami külföldön is megállja a helyét és azért jó, ha tanult ilyet az ember?

Figyelt kérdés

Idén végeztem középiskolában, de egyetemre még úgy se szeretnék néhány évig menni, akkor legalább hasznosan töltsem az időt és tanulnék egy OKJ-s szakmát. Mindenképpen angol nyelvterületre szeretnék menni, mivel az egyetemet is ott tervezem (ha ez számít a válaszhoz).

Gondolok itt gáz/víz/villanyszerelőre elsősorban (amit én hasznosnak gondolnék) és nem olyanra,mint amit pl amit ma hallottam: fittnes-wellnes instruktor.

2013. aug. 6. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen valami kétkezi munka.

A hegesztő szakma is jó.

A kétkezi munkával az is jó, ha nem jön össze az egyik ország, akkor mehetsz egy másikba, nem kell feltétlenül hazajönni. Illetve nem tökéletes nyelvtudással is elboldogulhatsz bizonyos szakmákban.

2013. aug. 6. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Gépi forgácsoló, asztalos, ács,
2013. aug. 6. 20:53
 3/3 anonim válasza:
Klímás
2013. aug. 7. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!