Ilyen esetben hogy kell számolni a továbbtanuláshoz a pontokat? (orvosira szeretnék menni)
Figyelt kérdés
Két választott tantárgyam lesz (kémia és biológia). Osztályfőnök nem tudta, hogy ilyenkor hogy kell számolni a tanulmányi pontokat, ő csak azt tudja, amikor csak egy választott tantárgy van. Szóval ide jöttem, hátha van itt olyan, aki ezt tudja.2013. szept. 18. 19:15
2/8 anonim válasza:
Semmiben nem különbözik a másik módszertől, teljesen ugyanaz... Az meg ciki, hogy az ofőd nincs tisztában ezekkel a dolgokkal, a miénk elég naprakész volt a felvételi idején.
3/8 anonim válasza:
Az érettségi átlagot ugyanúgy 5 tárgyból számolják, tehát a biosz és a kémia közül csak az egyiket (a jobbat) veszik figyelembe.
A többi számítás ugyanúgy megy.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát az osztályfőnököm sosem tud semmiről, mi mindig mindenről hamarabb értesülünk, mint ő. Ha tényleg a jobbikat számítják bele, akkor annak nagyon örülök! :)
2013. szept. 23. 18:32
6/8 anonim válasza:
A tanulmányi pontokba meg azt számíttatsz be, amit akarsz, csak term. tudnak kell lennie. Beszámíttathatod a földrajzot is akár.
7/8 A kérdező kommentje:
És az érettségi pontoknál?
2013. okt. 2. 16:27
8/8 A kérdező kommentje:
Felvi.hu-n már jártam, kiszámoltam ott a pontjaimat (persze csak a vágyott százalékokkal és jegyekkel).
2013. okt. 2. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!