Ha jogász akarok lenni, akkor ajánlott gimibe menni, vagy menjek inkább szakközépbe hogy ne csak érettségim hanem egy szakmám is biztosan legyen?
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 22:32
1/6 anonim válasza:
Szakközépben nem kapsz szakmát, csak szakmunkásképzőben (ott viszont nem kapsz érettségit). Ha főiskolára szeretnél menni érdemes erős középiskolába menni,de utána kell nézni a dolgoknak, mert vannak erős szakközepek és gyenge gimnáziumok is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Középiskolára gondoltam én is. És mik azok a dolgok amiknek útánna kell nézni?
2013. szept. 18. 06:31
3/6 anonim válasza:
Ha tényleg a jog érdekel, akkor menj egy erős gimnáziumba. Nehéz bekerülni jogi egyetemekre.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még annyit, hogyha véletenül mégse oda mennék vagy nem vennének fel akkor mi lesz? Mert a mekit azt nem nagyon szeretném..
2013. szept. 18. 14:56
5/6 anonim válasza:
Ha elmész egy jobb gimnáziumban, akkor remélhetőleg mindent olyan szinten fogsz tanulni, hogy még bármikor dönthetsz máshogy a felvételiig. Szerintem azért is jó a gimnázium, mert minden irányba belekóstolhatsz, és lehet, hogy valami más tetszik meg. Lesz ott 4 éved, hidd el, nagyon sok mindennel fogsz találkozni. Ha három év múlva sincs fogalmad semmilyen b-tervről, akkor írj itt egy privátot, és segítek majd :P
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Írni fogok, ha úgy alakul :)
2013. szept. 18. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!