Szerintetek melyiket érdemes választani?
Szóval a sulimban kicsit átszervezték a dolgokat. Eddig úgy nézett ki, hogy volt a rendes 5-8 évfolyam + 9-12 évfolyam és nyolcosztályos gimmnázium. Én is nyolcosztályos gimis vagyok. De most olyat csináltak, hogy kilencediktől vagy maradhatok a nyolcosztályosba nyelv szakon, vagy átmegyek a simába fizika-matekra, vagy kémia-biológiára. A nyelv és a matek-fizika között gondolkodom, csak az a baj, hogy a nyolcosztályosba más a tanrend+mindent felsőfokon tanulunk. És most az átjelentkezések miatt meg mindenhol lesz jó meg rossz tanuló is. A nyolcosztályos megmarad a jobb osztálynak (remélem), de mit tegyen az aki jó tanuló, de reálos akar lenni? Nem akarom, hogy normál anyagot tanuljak, mert így is egy csomószor unatkozom.
Lécci segítsetek!
Én inkább a nyelvet választanám,szerintem az hasznosabb, de ez a te dolgod.
Egyébként szerintem azok fognak fizikára-matekra menni akik értik... Szóval nem hinném, hogy olyanok jelentkeznek, akik egy kukkot se értenek az egészből.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!