Az egészségügyi szervező alapszakon belül melyik szakirányt érdemes választani? (Debreceni Egyetem-EK)
Illetve indul-e mindhárom szakirány a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán? (egészségügyi ügyvitelszervező, egészségbiztosítás, egészségturizmus-szervező)
Engem az egészségbiztosítási szakirány érdekelne, de úgy hallottam, hogy az elmúlt években nem indult :(
Lehetséges lenne, hogy a jövő évben indítanak ilyen szakirányú képzést is?
Egészségbiztosítási szakirány tudtommal már nem indul DE-n. Elmúlt években nem indították már. (ne kérdezd miért nem tudom)
Szakra és nem szakirányra felvételizel. Ergo ráérsz még dönteni a maradék 2 szakirány között.
Egyébként ha engem kérdezel akkor turizmus akkor jó ha 2 nyelvet tudsz, angol, német, orosz közül legalább.
Ha nem tudsz ilyen szinten nyelvet, csak éppen sikerül egy középfokú nyelvvizsga akkor az egészségügyi ügyvitelszervező a jobb szakirány.
Nem és az ME-n 3 éves voltam egészségturizmus-szervezőn.
Így végzés előtt nekem az a rálátásom a dolgokra.
értem, köszönöm.
és az elhelyezkedés milyen vele?
Elhelyezkedés:
Eddig minden itt végzett elhelyezkedett, az már kérdés hogy hova.
pl. turizmuson elsősorban recepciósok lettek tapasztalat hiányában..persze van aki 5*-os szállodában, ami kezdésnek nem rossz, van aki már eleve dolgozott ugye és maradt az eredeti munkahelyén.
másik szakirányról nem tudok nyilatkozni az ME EK-n nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!