Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Járhatok a munkaügyes tanfolya...

Járhatok a munkaügyes tanfolyamra? Melyik szakmával járok jobban?

Figyelt kérdés

Ma kaptam kézhez a városi újságot, ahol a munkaügy számomra érdekes szakmát ajánl.

1.)vállalkozási és bérügyintéző

2.)vállalkozási mérlegképes könyvelő

Annak idején közgazdasági suliba jártam, a kérdéscsupán az, hogy most melyikkel járnék jobban?

Másik kérdesem az, hogy TÁMOP-os nyelvtanfolyamra kezdek járni jövő szombattól. Ez nem probléma? Mert munkanélkülként (sajnos az vagyok most) járhatok nyelvtanfolyamra, de arról foggalmam sincs, hogy ha jövedelem pótló jutattást kapok akkor igen. Ma persze már ilyenkor nincs ügyfélfogadás, hiszenpéntek van. Hétfőn első utam az lesz, hogy felkeresem a kirendeltséget. De hátha van aki hasonló cipőben jár/járt mint én.

#oktatás #munkaügy #TÁMOP képzés
2013. szept. 13. 15:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!