Melyik lenne a legjobb a jövőt illetően? Illetve melyik a legnehezebb szak ezek közül szerintetek?
összegyűjtöttem,milyen szakok érdekelnének,bár néhánynál nem éppen az az elsődleges tantárgy amikből jó vagyok(biosz,töri egy hangyányit a matek)
emberi erőforrások,élelmiszermérnök,kertészmérnök,Környezetgazdálkodási agrármérnök
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök,Egészségügyi szervező,Műszaki menedzser,Gazdálkodási és menedzsment,ápolás és betegellátás-mentőtiszt szakirány
nem vagyok valami példás tanuló(3,7es átlag) és a szorgalmam se karcolja az egeket,de feltétlenül szeretnék egyetemre menni,addig még van fél évem eldönteni hova.. xd :S
emberi erőforrás, műszaki menedzser, egészségügyi szervező, gazdálkodás és menedzsment-sok matek
élelmiszermérnök, kertészmérnök, környezetgazdálkodás-szinte lehetetlen vele elhelyezkedni
mentőtiszt-itt nem csak biosz van, van elég sok kémia is, meg némi fizika
Csak mert mondtad hogy a matek annyira nem fekszik, így gondoltam azok kilőve ahol elég sok van belőle.
Gondolom az is kilőve, amivel nem lehet nagyon elhelyezkedni.
Ezek közül a mentőtiszt az amivel nagy eséllyel el is fogsz tudni helyezkedni, de azt meg bírni kell gyomorral, már a gyakorlatokon is durva dolgokat lát az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!