Atis0211 kérdése:

Melyik lenne a legjobb a jövőt illetően? Illetve melyik a legnehezebb szak ezek közül szerintetek?

Figyelt kérdés

összegyűjtöttem,milyen szakok érdekelnének,bár néhánynál nem éppen az az elsődleges tantárgy amikből jó vagyok(biosz,töri egy hangyányit a matek)

emberi erőforrások,élelmiszermérnök,kertészmérnök,Környezetgazdálkodási agrármérnök

Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök,Egészségügyi szervező,Műszaki menedzser,Gazdálkodási és menedzsment,ápolás és betegellátás-mentőtiszt szakirány

nem vagyok valami példás tanuló(3,7es átlag) és a szorgalmam se karcolja az egeket,de feltétlenül szeretnék egyetemre menni,addig még van fél évem eldönteni hova.. xd :S

2013. szept. 8. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:

emberi erőforrás, műszaki menedzser, egészségügyi szervező, gazdálkodás és menedzsment-sok matek

élelmiszermérnök, kertészmérnök, környezetgazdálkodás-szinte lehetetlen vele elhelyezkedni

mentőtiszt-itt nem csak biosz van, van elég sok kémia is, meg némi fizika

2013. szept. 8. 14:04
 2/5 A kérdező kommentje:
ezekkel én is tisztába vagyok :) ettől még nem tartok előrébb:S
2013. szept. 8. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak mert mondtad hogy a matek annyira nem fekszik, így gondoltam azok kilőve ahol elég sok van belőle.

Gondolom az is kilőve, amivel nem lehet nagyon elhelyezkedni.

Ezek közül a mentőtiszt az amivel nagy eséllyel el is fogsz tudni helyezkedni, de azt meg bírni kell gyomorral, már a gyakorlatokon is durva dolgokat lát az ember.

2013. szept. 9. 06:20
 4/5 A kérdező kommentje:
hm.köszi (:
2013. szept. 10. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
az élelmiszermérökivel miért ne lehetne elhelyezkedni? honnan veszed?
2013. szept. 15. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!