Milyen fősulit/egyetemet válasszak?
Nem ismerem a fősulikat, a szakokat pedig szinte elig értem hogy mi mit takar...
Kereskedőnek szeretnék tanulni, akár könyveléssel egybekötve. Két nyelvvizsgám van, a nyelveket is szeretem, gimibe járok még.
Ehhez keresek valami szakot, sulit ahol ezt tanitják Pesten vagy Pest környékén.
Nem vagyok rossz tanuló, de ha fizetős képzés van abból vagy magas a ponthatár az sem baj, mert tudnánk fizetni a sulit. De nem szeretnék valami betegesen nehézés neves suliba se menni, elég lenne nekem valami közép kategóriás is.
OKJ-n nem gondolkozok,olyat nem akarok csinálni.
Valami ötlet, tapasztalat? Bármi jöhet :)
Ajjajj megjött egy Corvinusos? :D
Hát azért én említeném az általad felsoroltak szintjén a BGF-et. A ZSKF olyan, mint a zs-kategóriás filmek, BKF-en a vendégelőadó VV Alekosz, az Edutus meg iskola egyáltalán...? :D
Nem, de olyan embert meghívni vhová, aki az égvilágon semmihez sem ért, csak a magamutogatáshoz, tehát egy celebet, az mindennek a legalja az én szememben és sztem nem vagyok ezzel egyedül.
"Csernus is meg a Puzsér is, oda legalább azt is hívnak nem úgy mint a bgf-en:DDD" Emlékeim szerint tavasszal a Krizsán kontra Csernus "szópárbaj" egyik állomása a PSZF volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!