Ha informatikából érettségiztem, de csak 1 évig tanultam iskolában, akkor mit számítanak bele a továbbtanulásba?
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 23:34
1/4 anonim válasza:
azt, ami az érettségi bizonyítványodban lesz:D
2/4 anonim válasza:
nem kötelező a választott érettségi tárgy évvégi jegyét vinni. pl tesiből ötös voltál, akkor választhatod azt, vagy bármit amit legalább két évig tanultál
3/4 anonim válasza:
Hát ez azért érdekes, mert én úgy tudtam, h csak olyan tárgyból lehet érettségizni, amit legalább két évig tanultál. Ezért szoktak ilyenkor osztályozó vizsgát csinálni. És akkor annak a jegyét kapod meg év végén. H lehet, h neked ilyen nincs?:S
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó: Osztályozót csak akkor kell csinálni, ha jól tudom, ha még nem fejezted be a tanulmányaid egy adott tárgyból és előrehozottan érettségizel.
Remélem nekem is engedik, hogy a fizika jegyet számítsák bele.
2009. nov. 3. 05:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!