Könnyü vagy nehéz informatikából érettségizni?
én is estin nyomtam. nálunk sokan érettségiztek infóból és senki se bukott meg. pedig a nagyrésze kb olyan szintről indult, hogy fél órát keresték az A betűt a billentyűzeten. :-D
de választottnak én a biológiát ajánlom. annyira nevetségesen egyszerű volt az írásbeli. tiszta spektrum tv. szóbelire meg csinálhatsz projektmunkát, aminél még a tanárral is konzultálhatsz közben. nekem még tankönyvem se volt és 76% lett. 4 % kellett volna az 5öshöz! :-D
infóból a legkönnyebb, írásbelin és szóbelin minimum 10-10% ot kell összeszedned... ennyit még egy nyolcadikos is összehoz.
szóbelin ha már annyit mondasz pl: van Tintasugaras és Lézer nyomtató. Na ez már több mint 3 pont alapból mert használtál szakszavakat, jó a beszédkészséged, és hozzátudtál szólni a tételhez.
És ezzel már meg is van 10%
Ha valaki az 5ösre hajt, arra egy kicsit tanulni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!