Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Könnyü vagy nehéz informatikáb...

Könnyü vagy nehéz informatikából érettségizni?

Figyelt kérdés
Esti gimibe járok,és mindössze 1év informatika volt.De sajnos fél évet hiányoztam,betegség miatt.Szeretnék ebből érettségizni,szerintetek 1év alatt betudom hozni a lemaradást?
2010. szept. 15. 08:16
 1/4 anonim ***** válasza:
simán!
2010. szept. 15. 08:41
 2/4 anonim ***** válasza:

én is estin nyomtam. nálunk sokan érettségiztek infóból és senki se bukott meg. pedig a nagyrésze kb olyan szintről indult, hogy fél órát keresték az A betűt a billentyűzeten. :-D

de választottnak én a biológiát ajánlom. annyira nevetségesen egyszerű volt az írásbeli. tiszta spektrum tv. szóbelire meg csinálhatsz projektmunkát, aminél még a tanárral is konzultálhatsz közben. nekem még tankönyvem se volt és 76% lett. 4 % kellett volna az 5öshöz! :-D

2010. szept. 15. 08:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát gratulálok!De nálunk baromi szigoruak a tanárok,tavaly is volt olyan akit nem engedet a tanár érettségizni,mondván olyan gyenge,hogy nem engedi.A szemétség az hogy befizetteték velük is az érettségi pénzt,és nem engedték őket vizsgázni.Sokakat meghúztak.Szoval nálunk nem lehet elmondani,hogy lazán bánnak velünk.
2010. szept. 15. 09:10
 4/4 anonim válasza:

infóból a legkönnyebb, írásbelin és szóbelin minimum 10-10% ot kell összeszedned... ennyit még egy nyolcadikos is összehoz.

szóbelin ha már annyit mondasz pl: van Tintasugaras és Lézer nyomtató. Na ez már több mint 3 pont alapból mert használtál szakszavakat, jó a beszédkészséged, és hozzátudtál szólni a tételhez.

És ezzel már meg is van 10%

Ha valaki az 5ösre hajt, arra egy kicsit tanulni is kell.

2010. szept. 15. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!