Megéri gyógytornásznak lenni? Biosz emelttel gondolkozom a gyt. -on vagy a biológuson. Többi lent
Figyelt kérdés
Eredetileg bikém emelttel szerettem volna orvosira menni...de beláttam, hogy nem nekem való ez a pálya, mert nem bírom a vért.. És a kémiát is utálom, viszont a bioszt imádom! A gyógytornászban és a biológusban gondolkozom. Melyiket javasoljátok? Elhelyezkedés, állás stb.? Lehetőleg mindenképpen külföldön szeretnék élni és dolgozni. Ha vannak tapasztalataid, kérlek oszd meg velem:) 17/L2013. szept. 2. 20:01
1/1 A kérdező kommentje:
Ja és az is érdekelne, hogy a gyógytornász szak melyik egyetemen a legjobb. A biológia szakról sok jót hallottam a Szegedi Egyetemnél. De a gyógytornásznál nem tudok dönteni.
2013. szept. 2. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!