Szerintetek melyik a legjobb gépészmérnöki főiskola?
Figyelt kérdés
Olyan tanuló vagyok aki 3-4 matekból. Melyik főiskola a legkönnyebb úgymond. Az iskola mellett járnék magántanárhoz is. Bárhol lehet2013. szept. 1. 21:01
1/3 anonim válasza:
A legjobb és a legkönnyebb eléggé ellentmondásos. Legjobb szerintem a BME, hát a legkönnyebb meg talán az NYF (Nyíregyházi Főiskola).
2/3 anonim válasza:
Azt elfelejtettem, hogy elég nagy szakadék van az egyes egyetemek és egyetemen végzettek munkáltató általi megítélésének szempontjából. Tehát közel sem egyenértékű a két (ugyanolyan szakon szerzett) diploma.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is válassz inkább egy jobb hírnevű egyetemet,ha tudást is akarsz,és jó munkát is a diploma után.Nem kell feltétlenül BME-re menni,hogy sikeres legyél,ha egy elismert helyen tanulsz,ugyanúgy lehetsz jó gépész.Az én véleményem szerint az egyetemek közül a legjobb a BME és a Miskolci,az egykori főiskolai képzést adó,ma már egyetemi rangot elért intézmények közül pedig az Óbudai és a Széchenyi Egyetem azok,ahonnan kikerülve büszke lehetsz az ott megszerzett diplomára.Ha nem akarsz Msc-zni,különösen ajánlom neked az utóbbi kettőt,mert Bsc szinten egy hagyományosan főiskolai képzés hasznosabb,mint az eredetileg egyetemi,amit szétszedtek Bsc-re és Msc-re.Sokkal gyakorlatorientáltabb,nem tanulsz felesleges dolgokat,amikkel soha nem találkozol,mert egy főiskolai diplomával a zsebedben nagy valószínűséggel nem tervező,fejlesztő mérnök,hanem gyártástechnológiai,üzem,vagy karbantartási munkát fogsz végezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!