Gépészmérnök vagy műszaki menedzser képzés ezek közül hol a legjobb, legnehezebb?
Dunaújvárosi Főiskola, Széchenyi István Egyetem, Óbudai Egyetem
a kép képzés közül még nem döntöttem, de az iskolák szerintem ezek lennének
Műszaki menedzsert felejtsd el, magadat kíméled meg vele.
A gépészmérnök szak közül meg akár a SZIE-t akár az ÓE-t választod, jól járhatsz, de a DF-et szintén felejtsd el, hulladék, értéktelen diplomát kapsz/kapnál.
A műszaki menedzser a műszaki szakok büfészakja.
Igaz, jóval könnyebb, egész képzés alatt kb. annyit tanulnak, mint a gépészek 1-2 félév alatt.
Amit leírtak az nem teljesen fedi a valóságot.Bánkira menj mindenképp(óe).Máshol is tanulhatsz műszaki menedzsernek,de nagyon meg kell nézni,hogy hol végzed.Bme,duf,de,gdf...ezeket nyugodtan szkippeld,nem igazán van jól felépítve a képzés...
Amúgy csak a véresszájú mérnökök szidják...
Amit tudok hogy jó:óe-kgk,szie-gtk,szie-ymék,sze-mtk
Amúgy szerintem piacképesebb per pillanat egy gépészmérnök,és a menedzsert másoddip.-ként is rá tudod építeni.Így a kettő elég kapós lesz.
"A műszaki menedzser a műszaki szakok büfészakja.
Igaz, jóval könnyebb, egész képzés alatt kb. annyit tanulnak, mint a gépészek 1-2 félév alatt."
Persze.Lol.Gondolom láttad a képzést...
Nem láttam, csak a végzős menedzserek nagyjából azokon a feladatokon izzadnak, amit a gépészek az elején tanulnak.
Nyilván ők más hasznos és kevésbé hasznos dolgokat tanulnak, csak sajnos ma még a jobb egyetemeken végzett mérnökök is nehezen találnak munkát, egy mérnök menedzsernek szerintem még nehezebb dolga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!