Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Vegyészmérnöki, építőmérnöki vagy műszaki menedzser
Vegyészt, vagy villamost javasolnám, ezekkel azért el lehet helyezkedni. A műszaki menedzserről én is lebeszéllek, mert ez többnyire ilyen ömlesztett semmi. Kicsit ebből is, kicsit abból és és arra megy vele az ember, hogy igazán semmire. A munkáltatók szeretik a kézzelfogható, egyértelmű diplomákat, mint pl villamosmérnök vagy oké, tudom mi az, milyen munkakörre lennél alkalmas. A műszaki menedzsernél meg még kicsit megoszlanak a vélemények, hogy milyen munkakörök betöltésére is alkalmas az illető, mert igazán se nem egy műszaki szak ember, se nem egy menedzser.
Én építőmérnöknek tanulok egyébként, itt nagyban függ attól a téma, hogy minek szeretnél tanulni? Infrastruktúrával el lehet helyezkedni azért ma is szépen, de pl szerkezetépítőként, magasépítőként, hídépítőként kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!