Pippe02 kérdése:
Hol tanuljak tovább? Mi legyen a szakmám?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Mostanság jöttem rá az élet csúf igazságára, hogy a pénz nem jön magától. A bajom az hogy túl nagy biztonságban érzem magam, mert a szüleim mindent kifizetnek nekem,de ez nem lesz igy sokáig. Ami érdekel: nagyon szeretem a zenét, mindennap próbálok zongorázni, legalább 8 éve zongorázok illetve tanultam hegedűn, akusztikus,elektromos gitárokon, és most basszusgitározok is. Ennek ellenére, szeretnék dolgozni a közeljövőben egy vagy talán 2 diplomával de ha megtalálnám már azt mit szeretném csinálni, annak örülnék a legjobban.( tanulmányi átlagommal nincs baj, szeretek olvasni, filmet nézni közben elemezni a jeleneteket,).....Remélem tudtok segiteni:)2013. szept. 1. 20:29
1/1 anonim válasza:
Ha tényleg jó vagy az ilyen zene dolgokban akkor ha gondolod jelentkezz az X-Faktor ba hisz nemsoká indul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!