Melyiket tanulnátok inkább? Informatikát, vagy gazdaságtudományt?
El kéne döntenem végre, hogy milyen fakultációt veszek fel. Összesen kettőt lehet egyszerre felvenni, az egyik tuti, hogy a matek lesz, a másiknál pedig nem tudok dönteni. Kémia vagy irodalom között vacillálok. Gondoltam az informatika fakra, de ott kb. csak World-ot, Excelt, meg Power Pointot tanulunk meg kezelni, nem fognak semmi érdekesre megtanítani. Szóval az irodalmat akkor szeretném felvenni, ha a későbbiekben gazdaságtudományra megyek, viszont arra is gondoltam, hogy lehetnék ilyen 'info-bionikus' szerűség, amihez programozás és biológia/kémia is szükséges. (azt hallottam, hogy ilyesmi embereket gyakran keresnek külföldön) A biológiát sajnos sehogy nem tudom most felvenni, de nem is baj, mert abból megmarad az alap heti 2 órám. Viszont ha a kémiát most nem veszem fel, a következő 2 évben nem fogják tanítani (most megyek gimnázium 3. osztályba). És természetesen a sima irodalom is megmarad, ha nem veszem fel faknak, csak kevesebb óraszámban.
Nem tudok dönteni. Ti mit tennétek a helyemben?
Miért más? A gazdaságtudomány bizonyos ágaihoz jó kommunikációs készség is kell, nem csak matek.
Az a baj, hogy egy olyan tanár tanítaná az irodalmat, akit nagyon szeretek, ezért vacillálok. Szóval ha a kémia nem eget rengetően fontos az info-bionikához, (vagy egyéb hasonló ágakhoz), akkor nem feltétlen venném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!