Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemeken általába lehet...

Egyetemeken általába lehet végezni egyszere több szakot is például ha én informatikát és menedzsmententet szeretnék tanulni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet. Jelentkezel az egyikre és elkezded szeptemberben, majd jelentkezel egy másik keresztféléves képzésre és azt meg elkezded februárban, és így 2-t csinálsz egyszerre.
2013. jún. 19. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk én egy infós szak mellé nem ajánlok +1 szakot. Magába is nehezen lehet bírni, nem hogy egy másik szak mellett.
2013. jún. 19. 22:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Én szerintem kibirom az info nekem könnyebb mint az 1*1 a menedzsment se nehéz.
2013. jún. 20. 06:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen általában sokan vannak így vele, mint te h azt hiszik mindent tudnak... Az meg,h "menedzsment" elég bő kategória.
2013. jún. 20. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát fontos az önbizalom, és inkább legyen neked igazad, de azért van fogalmad róla, hogy mit tanítanak egy egyetemi informatika szakon, ugye?:) (mondjuk proginfón) Ne a word/excelre gondolj.
2013. jún. 20. 15:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom mit tanitanak unatkoztam elolvastam pár könyvet ami bövebben tanitja az infot meg matekot mint az egyetemen a menedzsmentet meg azért mert utána céget akarok alapitani és kell hozzá a gazdaság is.
2013. jún. 20. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:

És mi a könyvek címe?:) Én is szeretném elolvasni, hogy ekkora tudásra tegyek szert pár nap/hét alatt.

De hogy egy kicsit konkrétabb legyek: Általában az informatikánál nem a papír számít, sok olyan programozó van, akik otthagyták az egyetemet (pl. Mark Zuckerberg). Az egyetem egy nagyon jó alapot ad az egészhez. Ami inkább egy látásmód, amihez gyakorolni és tanulni kell nagyon sokat. Ez rá az ok, hogy pár könyv elolvasásával szinte 99%, hogy nem tudtad elsajátítani.

De ha tényleg penge lennél, akkor használtad volna először a google-t, rábukkantál volna a gazdaságinformatikus szakra, amely ötvözi az "informatikát" és a "menedzsmentet".

Illetve általában a felvettek 10-15%-a jut el egy infós szakon az államvizsgáig időben (úgy, hogy csak 1 szakot tanulnak), és pár ember még ott is ki szokott potyogni. Csak, hogy lásd nem "1*1".

2013. jún. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!