Egyetemeken általába lehet végezni egyszere több szakot is például ha én informatikát és menedzsmententet szeretnék tanulni?
És mi a könyvek címe?:) Én is szeretném elolvasni, hogy ekkora tudásra tegyek szert pár nap/hét alatt.
De hogy egy kicsit konkrétabb legyek: Általában az informatikánál nem a papír számít, sok olyan programozó van, akik otthagyták az egyetemet (pl. Mark Zuckerberg). Az egyetem egy nagyon jó alapot ad az egészhez. Ami inkább egy látásmód, amihez gyakorolni és tanulni kell nagyon sokat. Ez rá az ok, hogy pár könyv elolvasásával szinte 99%, hogy nem tudtad elsajátítani.
De ha tényleg penge lennél, akkor használtad volna először a google-t, rábukkantál volna a gazdaságinformatikus szakra, amely ötvözi az "informatikát" és a "menedzsmentet".
Illetve általában a felvettek 10-15%-a jut el egy infós szakon az államvizsgáig időben (úgy, hogy csak 1 szakot tanulnak), és pár ember még ott is ki szokott potyogni. Csak, hogy lásd nem "1*1".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!