Megyei könyvtárakról szeretnék tudni mindent! (? )
Itthon a nagy zaj miatt nem lehet tanulni, most viszont nagy szükségem lenne arra hogy nyugodtan tanuljak. Könyvtárra gondoltam, és sajnos én még nem voltam könyvtárban, max általános iskolában az osztályommal együtt..
Szóval szeretném tudni, hogy ha belépek a könyvtárba, mit kell tennem? ha nem veszek ki könyvet csak tanulni megyek oda akkor hova kell mennem és mit kell tennem? Mit szabad bevinnem a könyvtárba és mit nem? Meddig maradhatok ott és ha elakarok menni mit kell tenni? Mindennap mehetek oda, vagy ez szabályozva van?
Röviden szeretnék mindent megtudni!
A könyvtárakba általában bárki bemehet, és mindenkit szívesen látnak. Ha meguntad, akkor csak annyit kell tenned, hogy kimégy.
Kaját-piát bevinni tilos. Vannak helyek, ahol a táskákat sem látják szívesen. Van ruhatár, (esetlegesen pénzért) beteheted oda.
Ha csak tanulni mész, nem kell semmit tenned.
Kereshetsz egy asztalt és leülhetsz mellé. Direkt vannak olvasótermek, ahol az ilyen dolgokat lehet csendben csinálni.
A könyvtáraknak van nyitvatartása, aszerint lehetsz ott.
Részletes információkat a téged érdeklő könyvtár weboldalán találhatsz.
Szokott olyan lenni, hogy "napijegy"
Ami csak egy napra érvényes.
A könyvtár honlapján le szokott írva lenni nagyjából minden. Ha meg még van kérdésed, hívd fel őket és kérdezd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!