Az OKJ-s képzéseken mindent az alapoktól oktatnak?
Vagy mondjuk ápolónak?
Vagy ha rossz voltam fizikából lehetek még mondjuk gépésztechnikus?
Próbát lehet tenni. Viszont akkor besűrítik 2 évbe a 4 éves anyagot. illetve van, amire már nem térnek ki anyira. A vegyésztechnikusnál pedig pont hátrányban leszel, mert ott van a fizikai kémia, műszaki ismeretek. És a labor.
Másrészt, ott lesz a nyár. Sokat be lehet hozni. Teszem azt elkéred a kidolgozott tételeit attól aki olyan tárgyból érettségizett, ami neked kell technikusira. Szorgalmas tanulással, gyakorlással megoldható, de sokkal nehezebben, mintha folyamatosan készültél volna.
Hidd el nem az alapoktól kezdik. Arra nem is lenne idő. Bár nem tudom, milyen hosszú a tanfolyam, azt nem írtad.
Én egy fél éves tanfolyamra jártam és ott bizony egy tárgynál sem tértek vissza az alapokhoz. Örülhettünk hogy a szakmai témákra volt elég ideje a tanárnak, hogy leadja.
Ha rossz voltál kémiából, ne menj vegyésznek.
attól is függ, mennyi az óraszám.
Eddig úgy volt, hogy minimál óraszám volt megadva. Ha ez mondjuk 60, akkor mégha belefeszülnek is, nemtudják átadni azt, amit kéne.
Vagyis: Többek közt olyan sulit kell keresni, ahol rendesen tanítanak heti 5 napot, és elég ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!