Mivel a biológia tiszta magolós tantárgy a genetikán kívül, ahhoz nem kell tanár. Megveszed a könyvet és megtanulod, amit kell....
2012. nov. 10. 20:24
2/12 anonim válasza:
20:24 Elég ostoba vagy, ha ezt komolyan gondoltad.
2012. nov. 10. 22:29
3/12 anonim válasza:
Te vagy ostoba. Kémiából és biológiából érettségiztem. Kémiából emelten. A biológia olyan mint a magyar, kb. semmit se kellett értenem csak meg kellett tanulnom, hogy mi-hogy-milyen.
2012. nov. 10. 23:05
4/12 anonim válasza:
Én meg biológus vagyok, szóval ennyit erről. Az egyik legnehezebb tárgy, mert nem elég ha vki bemagolja a dolgokat, meg is kell érteni. Bár igazad van, az érettségi az semmi, igazából alig kell tudni hozzá vmit is biológiából, de feltételezem a kérdezőnek nem mindegy hogy hanyasra sikerül, és még fontosabb, hogy talán később fel is akarja használni a tudását, akkor meg b@szhatja ha olyan ostoba majom, mint te, hogy magol. Az a buta emberek tanulási stílusa.
2012. nov. 10. 23:28
5/12 anonim válasza:
:) Milyen obszcén vagy. Kémia emeltet ötösre nem hiszem, hogy meglehetett írni magolással. Ott kb. semmi magolás nincs, mindent érteni kell. Fizikában sincs másként. Nem véletlen, hogy a Műszaki Egyetemen tanulok és a tanárok a biológiát már nem is sorolják a reál tantárgyakhoz. Hiába mondod, hogy érteni kell. Elhiszem, hogy a kémiai részét érteni kell, de nehogy bemagyarázd nekem, hogy a bogarak felépítését, a tűlevelű erdők jellemzőit, a növényi és állati sejtek felépítését, a szövetek jellemzőit, a keringést, a légzést, a táplálkozást meg kell érteni....
2012. nov. 11. 02:10
6/12 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy közép vagy emelt biosz érettségi. A középhez lehet, hogy elég ha bemagolod (amivel nem értek egyet, mert semmi értelme nincs magolni a bioszt). De az emelthez érteni kell és nem elég, ha bemagolod.
2012. nov. 11. 08:27
7/12 anonim válasza:
Obcén mi?:D Látom még azokat a szavakat sem érted, amikkel itt dobálózol, mit is vártam, hogy megérts is vmit a mondandómból.. ilyen buta emberekkel nem vitatkozom, már bocs:)
"bogarak felépítését, a tűlevelű erdők jellemzőit, a növényi és állati sejtek felépítését, a szövetek jellemzőit, a keringést, a légzést, a táplálkozás"
Hol élsz te?:D Nem az általános iskoláról van most szó. Kicsit tájékozódhatnál, mielött elkezdesz baromságokat fröcsögni. Hm nyilván nem kell megérteni például a A G-proteinhez kapcsolódó receptorok általános szerkezetét. Az adenilil ciklázon át megvalósuló szignál-transzdukciót. A k+-csatorna működését szívizomsejtben. A foszfoinozitol anyagcserén át megvalósíuló szignál-transzdukciót ésatöbbit, ami 1. féléves tárgy és konkrétan csak ismétlés. De te biztos vmi nagyon jó gimnáziumba jártál, ha lerakadtatok általános iskola 5. osztályánál:D Gratulálok:D
2012. nov. 11. 10:29
8/12 anonim válasza:
Lehet. Ezeket tanultam gimnáziumban 9. és 10. osztályban. De akkor te jártál rossz gimibe, mert itt a tanterv és az én iskolám helyesen tanított mindent nagyon úgy fest. De ha te ezeket nem tanultad gimibe, akkor neked kimaradt, vissza kéne ülnöd az iskolapadba:
JA és mivel az előbb általad felsoroltak egyáltalán nem kellenek az érettségire, nem is tudom, hogy tartozik ide, mikor a kérdés arról szól, hogyan tanuljon a biológia érettségire. És ha megnézed a követelményt láthatod, hogy ide viszont semmi tudás nem kell, pusztán jó magolási készség. TE AGY!
2012. nov. 11. 11:24
9/12 anonim válasza:
Szerintem ne égesd tovább magad, így is elég gáz vagy:D Jobb lenne ha inkább belátnál, hogy nekünk van igazunk, nem neked, aki mellesleg egyedül állítod itt a baromságaidat:P Leülhetsz, 1-es:D És az a nem vicces ebben, hogy olyanoknak, mint te, egyszer lesz diplomájuk:( Elég elkeserítő
2012. nov. 11. 11:36
10/12 anonim válasza:
Kedves nagyon vitatkozós magolós emberke!
Szerinted tanár nélkül magolással meglehet tanulni egyedül a genetikát vagy a populáció genetikát? Hát meert szerintem ez még tanárral is nehéz... Meg ha eléd tesznek egy feladatot már lehet nem is tudod megoldani, mert MAGOLTÁL és nem tanultál...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!