Szerintetek minek tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Már gondolkodtam ezen és 2 szakma van ami talán. Egyik a lakberendező másik az ügyvéd. Nem tudom, hogy melyik legyen vagy talán valami más. Most szeptemberben kezdem meg a 8.-at. 7-es év végi bizimben 1 db 4-es lett (földrajz) és 1 dicséretes 5-ös (kémia). Szinte minden éveben 1-2 négyesem volt és a többi ötös. Szeretek simsben házat tervezni és berendezni, szeretem a természetet meg az állatokat (a kígyókat, pókokat nem nagyon), szeretek rajzolni, sportolni (kötelet mászni nem tudok, szekrényt ugrani, magasat ugrani nem nagyon tudok). :D Remélem segítettek :) nyugodtan kérdezzetek ha azzal jobban tudtok segíteni :)2013. aug. 29. 23:13
1/2 anonim válasza:
Ipari termék-és formatervezői mérnököt nézd meg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!