Nagy baj az, ha 16 évesen gőzöm sincs, semmi elképzelésem arról, hogy mégis mi szeretnék lenni, hol tanuljak majd tovább?
Figyelt kérdés
Alapból évvesztes vagyok és most szeptemberben mennék 10.-be, de ehelyett újra 9.-es leszek költözés miatt. Annyira nem bánom, mert legalább több időm van gondolkozni, és talán könnyebb lesz ez az évem, elvégre egyszer már megtanultam a 9.-es anyagot, most újra azt fogom, csak németül mindent. Remélhetőleg meglesz a német és a magyar érettségim is. Jó lenne Németországban továbbtanulni, szeretnék kint élni is, de halványlila gőzöm sincs, mi szeretnék lenni. Tényleg semmi elképzelésem. Azt se tudom, mit tanuljak majd, 2 év múlva milyen tantárgyat vegyek föl, milyen egyetemre/fősulira menjek. A velem egyidős ismerőseim mind tudják, mik akarnak majd később lenni. Csak nekem nincs róla még fogalmam se?2013. aug. 28. 18:36
1/4 anonim válasza:
Dehogy baj. Kicsi korod óta be vagy zárva az iskola nevű dobozba, még szép, hogy nem tudod, mi érdekelhetne, hiszen még nem láttál eleget. Ne görcsölj, nézz szét a világban, meg fogod találni azt, ami vonz :)
2/4 anonim válasza:
Én mindjárt 21 vagyok és nem tudom...
3/4 anonim válasza:
énmeg 23 és énsem tudom. szerintem legyél bölcsész.
legalább valamivel eltöltöd az időd míg valamit kitalálsz.
meg az jó alapozásra és újabb évekre elhalasztani ezt a problémát.
4/4 anonim válasza:
nekem se volt ennyi idősen. nem gáz ez haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!