Molekuláris biológusként, humánbiológusként vagy immunológusként el lehet helyezkedni?
Érdekes, mindenfelől mást hallani..Más meg azt mondta, hogy külföldön nem az, mert ott megvannak a saját gyógytornászaik..Bár ezt nem igazán értem, ennyi erővel ez minden más szakmára is igaz...
Nem tudom, régebben elkezdett érdekelni az egészséges életmód, táplálkozás, ilyesmi, és dietetikus akartam lenni, de ez már régen volt. Aztán megtudtam, hogy nehéz azzal munkát találni. Utána jött a gyógytornász meg a biológia is, de nem is tudom...Valahogy semmi sem az igazi:/
Már lehet, hogy nem aktuális a kérdés, de még hátha más olvasónak hasznos lesz a válaszom. :)
Én gyógytornásznak tanulok, a párom pedig molekuláris biológus-immunológus lesz, így mindkét területre van némi rálátásom.
Azt kell eldöntened, hogy emberekkel szeretnél-e foglalkozni, vagy inkább egy laborban dolgoznál kutatva-kísérletezve? Én nem tudnék laborban dolgozni (kipróbáltam, nem tetszett), és a párom sem tudná azt a munkát végezni, amit én fogok, de mindketten szeretjük, amit csinálunk. Ez a lényeg, találd meg azt, amit szívesen végeznél 40 évig, és azt tanuld. Ha elszánt vagy és kitartó, akkor ezen szakmák bármelyikével el tudsz helyezkedni.
Köszönöm a választ!:)
Már döntöttem a gyógytornász mellett, már csak az a kérdés, hogy melyik egyetemet válasszam:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!